Cap de Súnion (Àtica)

Cap de Súnion (Àtica)
Súnion! T'evocaré de lluny amb un crit d'alegria, / tu i el teu sol lleial, rei de la mar i del vent

dissabte, 26 de maig de 2012

Campions de Copa 2012


Puyol i Xavi fan la volta d'honor al Calderón ajuntant una senyera i una ikurriña

ARA, 26-5-2012

Puyol i Xavi han protagonitzat una de les imatges de la final, quan han celebrat la victòria blaugrana amb una senyera i una ikurriña. Els dos capitans han donat la volta d'honor amb les dues banderes, i les han unit amb un nus a la zona dels seguidors de l'Athletic Club. Un gest que ha estat respost amb aplaudiments per part dels aficionats.4 comentaris:

 1. Juguen genial i a més són bons tios! Sempre reocrdaré el mundial: ells dos donant la volta amb la senyera. S'ha de tenir els collons ben posats, si em permets ser una mica maleducat.

  ResponElimina
 2. Ah, i visca el Barça! I entra aquí, si vols: http://blocfpr.blogspot.com.es/2012/05/recull-de-tuits-que-demanaven-un-bomba.html

  No coneixia això de l'apuntem!

  ResponElimina
 3. És curiós: no és la mateixa xiulada per TV1 que per La Sexta. És curiós: és la final d'un trofeu que se li dedica a un pare i assisteix el fill. És curiós: una senyora que és molt patriota, la més patriota, però després no i va. És curiós: pots passejar-te amb una esvàstica sense que passi res però els xiulets, els elefants i les estelades no es pot. És curiós: segur que tot això ha passat aquí? ....

  Visca el Barça!

  ResponElimina
 4. Magnífic, als qu'estem fora ens han donat dies de felicitat i joia, de sacar pit i expressar els nostres sentiments obertamente. Han volgut que fessi tot mens un partit de futbol, al final els dos equip i les dues aficionshan donat una liÇon de jugar, d'animar i d'aplaudir als mijors. Aquests comportament no els fa gaira gracie, per aixó fan tot el que poguen para embrutar la gran festa del futbol que va ser-hi.
  <visca el BarÇa i visca el futbol.

  ResponElimina

El vostre comentari és pendent de moderació. Cal signar-lo amb nom i cognoms. Gràcies.